Bergwandelgidsjes


Vier bergwandelgidsen

In 2009 heb ik twee bergwandelgidsen gepubliceerd bij Uitgeverij Robert Weijdert: Tour du Mont Blanc en Met uitzicht op de Mont Blanc. Ik heb elke meter zelf gelopen: met opschrijfboekje, een paar ballpoints, topografische kaarten, een gps en een camera ben ik 5 maanden in het Mont Blancgebied op stap geweest. In 2016 is de geheel herziene editie van Tour du Mont Blanc verschenen.

 

In januari 2012 is Met uitzicht op de Écrins verschenen, dat ik samen met mijn partner Robert Eckhardt gemaakt heb.

Vanaf april 2017 is de derde, grondig herziene editie van deze gids te koop.


In juli 2013 heeft Robert Weijdert (van uitgeverij Robert Weijdert) een vierde gids aan de serie toegevoegd: Met uitzicht op de Dent d’Hérens. In de gids staan 25 dagtochten, 12 beklimmingen, 1 via ferrata en kindertochten in het Valpelline en Val Ollomont. Je kunt de gids hier bestellen.
                                         
Verzendkosten
Bij bestelling van een gids worden alleen de portokosten doorberekend. Helaas zijn de kosten voor bestellingen binnen Europa erg hoog: Post.nl rekent voor een brief 100 meter over de Belgische grens evenveel als voor een brief naar Zuid-Turkije.
Robert Weijdert, kenner bij uitstek van het Valle d'Aosta, heeft een recensie geschreven over  'De acht bergen', van Paolo Cognetti. 

Het prachtige fotoboek 'People of Nepal' van Robert Eckhardt is in prijs verlaagd: € 29,95 i.p.v. € 39,95. Zie Nieuws, Fotoboek.